Bornholmsk Pileflet

Bornholm rundt på 7 dage

Sommeren 2014 gav jeg min søster en udfordring, vi skulle gå Bornholm rundt langs kyststien. Min søster lider af en sjælden muskelsydom som hedder Myasteni, en sygdom hvor hendes muskler lammes hvis de overanstrenges. Først synes hun bestemt ikke det var nogen god ide men efterhånden som tiden gik, fik hun mere og mere lyst til at prøve sig selv af. Torsdag den 31/7 startede vi fra Rønne og gik til Jons Kapel ca. 18 km. et meget fladt terræn.

Fredag den 1/8 Fra Jons Kapel til Sandvig camping ca. 11 km. Et meget kuperet terræn, men meget smuk tur, igennem Slotslyngen. Her fik vi de første skader. Vi mødte to store bjerggeder med kæmpe horn, de stod midt på stien, hvad gør man så, vender om og går tilbage til Rønne eller forsøger man at komme forbi, uden at blive stanget :-)   

Lørdag den 2/8 holdt vi hviledag og plejede vores skader.

Søndag den 3/8 Fra Sandvig Camping til Gudhjem ca. 18 km. Nok den smukkeste tur langs kysten den kan varmt anbefales.

Mandag den 4/8 Fra Melsted gård til Grisby lige efter Svaneke ca. 17,5 km. Der måtte vi mellem kobbeå og saltuna op og gå på cykelstien, som det eneste sted på øen.

Tirsdag den 5/8 Fra Grisby til Bethesta som ligger lige efter Snogebæk ca. 16 km.lidt dårligt sti. Vi var helt ude på klipperne og gå nogen steder.

Onsdag den 6/8 Fra Bethesta til Boderne ca. 19,5 km. langs stranden, utroligt hårdt at gå i sand.

Torsdag den 7/8 Fra Boderne til Rønne ca. 15 km. Kyststien er forsvundet i havet det meste af vejen så turen foregik i sand. Det var kun fra sose til Arnager vi kunne gå på sti og fra Arnager til Rønne gik vi også på cykelsti.

Turen var hård men fuldstændig fantastisk smuk, kan varmt anbefales :-)

Se flere billeder i fotoalbummet

Nyeste kommentarer

08.09 | 12:47

Hej kurt vil du ikke nok skrive til mig på min mail der hvor du skriver e...

08.09 | 12:20

Den skal være 35cm høj til juletræsfod

08.09 | 12:18

Hvad koster en kurv 2x52 cm kvadrat til at skjule en metal juletræsfod

05.09 | 17:29

Hej Thomas Ane slot er kontakt person for den Bornholmske flet...